Selecteer een pagina

Healing

Wat is een healing?

Een healing is een behandeling waarin ik geblokkeerde energie weer in beweging breng.

In en om ons lichaam stroomt energie. Je zult deze energiestroom niet altijd bewust ervaren, maar je kunt waarschijnlijk wel aangeven of je veel energie hebt of je je juist futloos voelt. Als je minder goed in je vel zit, komt dat doordat de energie niet vrij kan stromen. Er zijn blokkades in je energieveld (in je lichaam, de chakra’s en/of de aura) ontstaan.

Die blokkades blijken vaak te ontstaan door vastgeroeste patronen of denkbeelden, onverwerkte emoties, onverwerkte ervaringen, een negatief zelfbeeld en teveel stress. Dit kan een negatieve uitwerking hebben op hoe je je voelt, op je relaties en je werk.

Ik heb veel energie in mijn handen. Door mijn handen op het lichaam te leggen of er een stukje vandaan te houden, komt de geblokkeerde energie weer in beweging. Dat klinkt misschien zweverig, maar ik zie mezelf als een ontzettend nuchter en praktisch persoon en probeer dat ook tijdens de behandeling uit te dragen.

Het effect van een healing

Een healing werkt op lichamelijk, emotioneel en mentaal gebied. De energie gaat automatisch daar naar toe waar het het meest nodig is. Sommige mensen ervaren tijdens een behandeling dat bepaalde plekken in het lichaam erg warm worden of ervaren dat er veel emoties loskomen.

Ik behandel geen ziektebeelden, maar probeer je te laten nadenken over de blokkades die ik tijdens een healing voel, zodat je zelfstandig het proces van verandering succesvol kan vormgeven. De antwoorden zitten in jezelf en die antwoorden help ik je vinden!

Een healing kan daardoor soms best confronterend zijn. Een veranderproces doorgaan en emotionele blokkades opheffen is niet makkelijk. Na de behandeling kun je je daarom ook best emotioneel of heel moe voelen. Daarom kun je na de healing ook contact met mij opnemen als je ergens tegen aan loopt.
Overigens hoef je niet bang te zijn dat ik van alles zie en voel. Ik krijg alleen maar datgene “door” wat belangrijk voor dat moment is. 

Een behandeling is een goede aanvulling op de reguliere geneeskunde maar is geen vervanging hiervan. Raadpleeg een arts bij aanhoudende pijn of andere klachten. Daarnaast kan een healing van invloed zijn op de werking van medicijnen. Het is dus belangrijk voor mij te weten of je specifieke medicatie gebruikt, voordat de healing plaatsvindt. 

Reguliere geneeskunde

Een behandeling is een goede aanvulling op de reguliere geneeskunde, maar is zeker geen vervanging hiervan. Raadpleeg daarom een arts bij aanhoudende pijn of andere klachten. Daarnaast kan een healing van invloed zijn op de werking van medicijnen. Het is dus belangrijk voor mij om te weten of je specifieke medicatie gebruikt, voordat de healing plaatsvindt.

Kosten van een healing

Je investering in de healing is € 55,-. Een healing duurt ongeveer 1 uur.

REACTIES:

S.: Mijn healing bij Miranda was een hele bijzonder mooie en ontroerende ervaring; de volgende dag voelde ik me een stuk lichter. Het heeft wat in me in gang gezet, waar ik heel blij mee ben.

R.: Ondanks mijn nuchtere kijk op het leven, is het zeer bijzonder om van Miranda een healing te ontvangen. Zeer confronterend, maar zo verhelderend.

Y.: Ondanks dat de healing emotioneel was, kon ik goed mijn emoties uiten en voelde ik mij rustig en fijn. Ik heb mij na de behandeling ook een hele tijd super gevoeld. Met de foto analyse die je voor de behandeling hebt gedaan, had je direct alle pijnpunten te pakken (hoe kon je dat toch van te voren weten, zonder elkaar erover gesproken te hebben). Dankjewel Miranda voor deze healing en de energie die ik van je mocht ontvangen. Hierdoor voelde ik me helemaal geweldig en weer mezelf.

T.: Ik heb bij Miranda een healing en een ontspanningsmassage gedaan. Bij de healing voelde ik heel goed dat mijn energie ging stromen. De ontspanningsmassage was heerlijk! De toelichting die ze beide keren na afloop gaf op wat ze ervaren en gevoeld had bij mij, was bijzonder! De woorden rust, aandacht, intuitief en liefdevol komen bij me naar boven als ik aan Miranda denk.

Nieuwsgierig geworden?

Wil je kennismaken, meer informatie ontvangen of een afspraak maken? Neem dan contact met mij op.

Dit kan telefonisch via 06 – 53399211 of via mijn e-mailadres miranda@inhozho.nl