Selecteer een pagina

Helende massage

Best of both worlds!

 

De helende massage is een combinatie van de ontspanningsmassage en de healing.  Ultieme ontspanning ervaren en daar ook nog een energetische healing bij ontvangen. Wat wil je nog meer!

De behandeling duurt 1 uur, waarbij er gestart wordt met een healing (ongeveer 15 minuten). Daarna ontvang je een (ontspannings)massage van de rug, schouders en nek. Bij deze massage voel je de spanning van je afglijden en de energie weer heerlijk door je lichaam stromen. Samen met ontspannende muziek, de fijne sfeer in de kamer en de geur van etherische oliën, kun je niets anders doen dan loslaten en genieten van de warmte en de positieve effecten van deze massage op je lichaam en geest. 

Tijdens de massage maak ik gebruik van heerlijke etherische oliën. Met behulp van een simpele techniek kan ik uittesten welke olie het beste op dat moment bij je past, waardoor de massage nog meer op jou wordt afgestemd. Het is ook mogelijk de op maat gemaakte olie aan te schaffen. Voor een flesje van 30 ml betaal je 
€ 7,50. Door de olie na de massage te blijven gebruiken, werkt de behandeling nog beter en langer door.

De massages geef ik overigens alleen aan vrouwen. Niet omdat ik het mannen niet gun, maar omdat ik vind dat mannen al makkelijk genoeg keuzes voor zichzelf maken (sorry heren ;-))

Je investering in de massage is € 55,- en duurt 60 minuten.

 

Wil je ontdekken hoe helend deze behandeling is?

Neem contact met me op voor verdere praktische informatie of het maken van een afspraak.

Dit kan telefonisch via 06 - 533 99 211 of via mijn e-mailadres miranda@inhozho.nl