Selecteer een pagina

Intuïtieve ontwikkeling

Hoe kom je nog dichter bij je intuïtie? Hoe pas je je intuïtie nog meer toe in het dagelijks leven? Hoe durf je nog meer op je intuïtie te vertrouwen? Hoe bescherm je jezelf tegen de energieën van anderen en hoe laat je de dag op een mooie manier weer los?

Tijdens deze cursus intuïtieve ontwikkeling kom je met behulp van praktische en mooie meditaties nog dichter bij jezelf en wordt het steeds makkelijker de beslissingen vanuit jezelf (vanuit je intuïtie) te nemen. Met als resultaat dat je weet wie je bent en dat met de geleerde tools ook in stand kunt houden.


“Keuzes maken vanuit jezelf, vanuit je hart, vanuit liefde voor jezelf!”


Tijdens de cursus zullen onder andere de volgende onderwerpen aan bod komen:

GRONDEN: Wanneer doe je dit? Hoe? En waarom?

ENERGIE: De energie van anderen, de energie van jezelf en wat doe je ermee?

EMOTIES en PROBLEMEN: Hoe ga je hier mee om en welke energie zit hierin.

PERSOONLIJK: Ben ik echt mezelf? Wat is mijn ruimte?

De cursus bestaat uit 8 (wekelijkse) lessen. Iedere les duurt ongeveer 1 tot 1,5 uur.

Je investering in deze cursus is € 249,-. Deze prijs is op basis van 2 deelnemers. 

 

REACTIE: 

M.: Ik heb een grote interesse in alles wat te maken heeft met spiritualiteit. Daarbij weet ik van mezelf dat ik heel erg in mijn hoofd leef en (te) weinig op mijn gevoel. Dat wilde ik veranderen en met de cursus intuïtieve ontwikkeling wilde ik leren meer op mijn gevoel te kunnen vertrouwen en daardoor mijn spiritualiteit te kunnen ontwikkelen. De cursus was fantastisch! De oefeningen en de uitleg hebben mij geleerd om af en toe “stil”  te staan en terug te gaan naar mijn gevoel. De cursus heeft mij enorm veel geleerd en het heeft mij enorm geholpen. Na een hele heftige en moeilijke tijd kan ik zeggen dat Miranda een hele grote bijdrage heeft geleverd om mij op weg te helpen en te houden!

Miranda is fantastisch (echt!). Iedereen zou een sessie/cursus/massage bij haar moeten doen om te beleven en te ondervinden hoe “het” is en om eigen/zelfinzicht te krijgen. Miranda is de rust zelve, enorm geïnteresseerd in de ander én lief! Daarbij is ze zeer kundig.

     

    Nieuwsgierig geworden?

    Wil je graag meer informatie ontvangen over de cursus of cursusdata? Neem dan contact met mij op.

    Dit kan telefonisch via 06 – 53399211 of via mijn e-mailadres miranda@inhozho.nl