Selecteer een pagina

Ontspanningsmassage

TIJD VOOR JOU!

Ben jij er ook een ster in om voor iedereen van alles te regelen? Staat de agenda vol met alles wat moet en is het lastig tijd voor jezelf in te plannen? Wil je gewoon even rust en geen gezeur aan je hoofd? Dan is dit het perfecte rust momentje voor JOU!

Bij de ontspanningsmassage voel je de spanning van je afglijden en de energie weer heerlijk door je lichaam stromen. Samen met ontspannende muziek, de fijne sfeer in de kamer en de geur van etherische oliën, kun je niets anders doen dan loslaten en genieten van de warmte en de positieve effecten van deze massage op je lichaam en geest. De massage vindt plaats op de rug, schouders en nek.

Tijdens de massage maak ik gebruik van heerlijke etherische oliën. Op “gevoel” weet ik welke olie het beste op dat moment bij je past, waardoor de massage nog meer op jou wordt afgestemd. Het is ook mogelijk de op maat gemaakte olie aan te schaffen. Voor een flesje van 30 ml betaal je € 7,50. Door de olie na de massage te blijven gebruiken, werkt de behandeling nog beter en langer door.

De massages geef ik overigens alleen aan vrouwen. Niet omdat ik het mannen niet gun, maar omdat ik vind dat mannen al makkelijk genoeg keuzes voor zichzelf maken (sorry heren ;-)).

Je investering in de massage is € 30,- en duurt 25 minuten. Geef je van te voren aan dat je ook een flesje olie erbij wilt, betaal je € 35,-.

REACTIES:

Jojanneke: Ik had stress en kon me niet meer ontspannen toen ik ernstig ziek werd (terwijl ik nog een jong gezin heb). Door deze massages voel ik me weer relaxt en krijg ik echt tijd voor mezelf!

Louise: In 1 woord HEERLIJK…. echt genieten.

T.: Ik heb bij Miranda een healing en een ontspanningsmassage gedaan. Bij de healing voelde ik heel goed dat mijn energie ging stromen. De ontspanningsmassage was heerlijk! De toelichting die ze beide keren na afloop gaf op wat ze ervaren en gevoeld had bij mij, was bijzonder! De woorden rust, aandacht, intuïtief en liefdevol komen bij me naar boven als ik aan Miranda denk.

Maak snel tijd voor jezelf!

Is dit het moment waarop je besluit meer tijd voor jezelf in te plannen?
Neem contact met me op voor meer informatie of het maken van een afspraak.

Dit kan telefonisch via 06 – 53399211 of via mijn e-mailadres miranda@inhozho.nl