Selecteer een pagina

Over mij

Ik ben Miranda Konneman en 47 jaar. Ik woon samen met Geert, ben moeder van Nynke en Jelte en stiefmoeder (geen boze) van Nynke.

Door ontwikkelingen en gebeurtenissen op het persoonlijke vlak kwam ik in contact met een healer/magnetiseur. Ik was mijn weg kwijt en het voelde alsof ik een enorme rugzak met me meezeulde. Door het ontvangen van de healingen ben ik meer in contact met mezelf gekomen, waardoor ik nog meer kan leven vanuit mijn gevoel, vanuit wat goed is voor mij. Na een aantal healingen te hebben ontvangen, ben ik uitgenodigd om de cursus Intuïtieve ontwikkeling te volgen. Tijdens de eerste les werd mij verteld dat ik veel energie in mijn handen heb en dat ik daar in de toekomst mensen mee zou gaan helpen. Op dat moment had ik daar totaal geen beeld bij. Aangezien alles tijd nodig heeft om te groeien, was dat hierbij ook zo.

Een jaar nadat ik de Intuïtieve ontwikkeling cursus had afgerond ben ik gestart met de Healing opleiding.

Ik ben gestart met het geven van healingen vanuit de woonkamer en alleen bij mensen uit mijn naaste omgeving. Naarmate de tijd vorderde, kwamen ook de plannen om de garage te verbouwen en daar een eigen praktijkruimte te creëren.

Inmiddels heb ik er al vele healingen en massages mogen geven. Het geeft me een waanzinnig dankbaar gevoel om mensen te helpen hun weg weer te vinden en de sleutel aan te reiken om de antwoorden in zichzelf te vinden. Mensen te laten zien en ervaren hoe bijzonder en mooi ze zijn!

Ben je nieuwsgierig geworden naar wat ik voor jou kan betekenen? Ik ontmoet je heel erg graag in mijn sfeervolle praktijk.

Ben ik de juiste persoon voor jou?

Wil je meer informatie, kennismaken of een afspraak maken? 

Dit kan telefonisch via 06 – 53399211 of via mijn e-mailadres miranda@inhozho.nl